Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ανέλαβαν καθήκοντα 48 υδρονομείς στο Δήμο Κατερίνης

Στην πρόσληψη 48 υδρονομέων προχώρησε σήμερα ο Δήμος Κατερίνης, για την τρέχουσα αρδευτική περίοδο, σε υλοποίηση σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Ειδικότερα, η εργασία του κάθε υδρονομέα στον τομέα ευθύνης του, θα είναι για το χρονικό διάστημα από 15 Απριλίου έως και 15 Οκτωβρίου 2020. Παράλληλα, για πρώτη φορά θεσπίζεται και η ειδικότητα του επόπτη υδρονομέων και προς την κατεύθυνση αυτή 6 από τους 48 συμβασιούχους θα καλύψουν τα συγκεκριμένα καθήκοντα.

Σήμερα, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη, καθώς και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Γιώργου Κυριακίδη, οι υδρονομείς υπέγραψαν τις συμβάσεις τους και πιάνουν και επίσημα δουλειά.

Επιπλέον, έγινε μία πρώτη ενημέρωση όλων των Υδρονομέων για την ορθή παράδοση ωρών άρδευσης  και ευρύτερα για τα καθήκοντά τους, τη διαχείριση - λειτουργία των Δημοτικών Αρδευτικών Υποδομών, ενώ θα ακολουθήσει και εκτενέστερη ενημέρωση παρουσία και των πρόεδρων των δημοτικών - τοπικών κοινοτήτων.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.