Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έσπασαν την καραντίνα από το Ελευθέριος Βενιζέλος και το πλήρωσαν με 5.000 ευρώ ο καθένας

Σε τρεις μέρες ολοκληρώνεται η καραντίνα που είχε επιβληθεί για τους επιβαίνοντες του Ελευθέριος Βενιζέλος που ανάμεσά τους είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορονοϊού.

Συγκεκριμένα το Μεγάλο Σάββατο θα μπορούν να εγκαταλείψουν το πλοίο τα 140 άτομα που παραμένουν σε αυτό.

Πολλοί από τους υπόλοιπους επιβαίνοντες είχαν μεταφερθεί σε ξενοδοχείο στην Αττική όπου και αυτοί παρέμεναν σε καραντίνα.

Ανάμεσά τους και δύο ναυτικοί οι οποίοι έσπασαν την καραντίνα το βράδυ της Μ. Τρίτης. Οι δύο άνδρες σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν λίγο αργότερα από την αστυνομία ενώ τους επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο πρόστιμο των 5.000 ευρώ στον καθένα. Επίσης τους ασκήθηκε και ποινική δίωξη.

Τέλος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο άνδρες ήταν αρνητικοί στον κορονοϊό.Πηγή
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.