Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φέρες: Αδέσποτα σκυλιά κατασπάραξαν 56 πρόβατα σε γνωστή φάρμα της περιοχής

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες γνωστής φάρμας της περιοχής των Φερών, αφού αντίκρισαν 56 από τα ζώα τους κατασπαραγμένα.
Όπως γνωστοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος Φερών της παράταξης Λαμπάκη, ο Νίκος Γκότσης που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες αυτές στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: “Ανυπολόγιστη ζημιά υπέστη η μονάδα ΒΗΡΑ ΦΑΡΜΑ στις Φέρες, καθώς από την είσοδο αδέσποτων σκυλιών, νεκρά βρέθηκαν 40 αρνιά που είχαν αφεθεί για παραγωγή, 15 γαλακτοφόρα πρόβατα και 1 ερίφιο. Τα ζώα προέλευσης Γαλλίας, ράτσας Λαγκόν, αγοράζονται σε υψηλές τιμές”.
Πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.