Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις να κάνεις κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Οι σχέσεις κατά τη διάρκεια της καραντίνας δοκιμάζονται, άλλες βελτιώνονται και άλλες καταστρέφονται. Για να μην φτάσεις στο σημείο να καταστρέψεις τη δική σου σχέση φρόντισε να τηρήσεις τα παρακάτω 5 tips.

#1. Aφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου: Αυτό σημαίνει πως πρέπει να περνάς κάποιες ώρες μόνη σου σε κάποιο άλλο δωμάτιο χωριστά από τον σύντροφό σου για να μην είστε όλη τη μέρα μαζί και να κρατιέται ζωντανή η σχέση. Επιπλέον μπορείς να εκπμεταλλευτείς αυτόν τον χρόνο για να κάνεις τα beaute σου και να νιώθεις πιο όμορφη.

#2. Δημιουργήστε ένα κοινό πρόγραμμα: Καθήστε μαζί με τον σύντροφό σου και βγάλτε ένα πρόγραμμα για όλες τις δουλειές που πρέπει να γίνονται αλλά και για το πώς θα δουλεύετε καλύτερα όταν είστε και οι δύο στον ίδιο χώρο. Ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε κάποιο άλλο δωμάτιο με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσετε ένα δεύτερο γραφείο.

#3. Πάρτε φρέσκο αέρα: Ανοίξτε τα παράθυρα του σπιτιού καθημερινά και πηγαίνετε μια βόλτα στη γειτονιά για να αθληθείτε και να πάρετε καθαρό φρέσκο αέρα. Αμέσως μετά η ένταση της μέρας θα φύγει και θα νιώεθετε πολύ πιο όμορφα. Μην ξεχνάς πως ο εγκεισμός εντείνει τα νεύρα μας και χαλάει την ψυχική μας ηρεμία. Γι’αυτό προσπάθησε να έχεις μια πιο φυσιολογική καθημερινότητα.

#4. Επικοινώνησε καθημερινά με τον έξω κόσμο: Μίλα στο τηλέφωνο με την οικογένειά σου, κάνε βιντεοκλήσεις με τους φίλους σου και γενικά όσο μπορείς με τον περίγυρό σου. Δεν θα κάνει μόνο καλό στην ψυχολογία σου αλλά θα σε βοηθήσει να έχεις μερικά επιπλέον θέματα να συζητήσεις με τον καλό σου.

#5. Εκμεταλλεύσου τον χρόνο που σας δίνεται για να περάσετε μαζί: Ένας ψυχοθεραπευτής αναφέρει πως καλό είναι να κάνετε μερικά από τα παρακάτω:

  • Παίξτε μαζί επιτραπέζια
  • Περάστε χρόνο μαζί ώστε να μάθετε ο ένας τον άλλον ακόμα καλύτερα
  • Κάντε λίστα με όλα αυτά τα πράγματα που θέλετε να κάνετε μαζί
  • Κάντε σεξ και μάθετε καλύτερα ο ένας το σώμα του άλλου
  • Κάντε μασάζ ο ένας στον άλλον
  • Διακοσμήστε το σπίτι, καθαρίστε και φτιάξτε ένα όμορφο χώρο για εσάςΠηγή: faysbook.grΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.