Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

6η Απριλίου1914 Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Θρακικού Ελληνισμού

Οι Θρακικοί Σύλλογοι της Πιερίας, τηρώντας τα έκτακτα μέτρα προστασίας λόγω του κορωνο'ι'ού, την 6η Απριλίου 2020 τέλεσαν Τρισάγιο στην Περίσταση Πίερίας αποτίωντας φόρο τιμής σε εκείνους που χάθηκαν, σε εκείνους που έχασαν τη πατρίδα τους, στους προγόνους μας.

Εκείνους που διατήρησαν τη φλόγα της Θρακικής μας καταγωγής ζωντανή και την παρέδωσαν σε μας ώστε να τη διατηρήσουμε άσβεστη και να την μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές.


Ξυπνούν και πάλι οι μνήμες από το «Μαύρο Πάσχα των Θρακών».                 

Η ιστορική μας μνήμη και η πολιτιστική μας κληρονομιά είναι η ταυτότητά μας.
Είναι η προίκα που κληρονομήσαμε και οφείλουμε να την παραδώσουμε στα παιδιά μας,   Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η 6η Απριλίου, υπενθυμίζει στους απανταχού Θρακιώτες το λεγόμενο ως «Μαύρο Πάσχα των Θρακών», όπου σημειώθηκε η κορύφωση των διωγμών σε βάρος του Ελληνικού στοιχείου της Θράκης, το 1914.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.