Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορωνοϊός: Πρόστιμο 600 ευρώ σε ζευγάρι ηλικιωμένων που ήθελε να ταξιδέψει στις Σέρρες

«Καμπάνα» σε ηλικιωμένο ζευγάρι που ήθελε να ταξιδέψει στις Σέρρες εν μέσω καραντίνας.

Το ανδρόγυνο πήγε στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, αλλά έπεσε πάνω σε αστυνομικό έλεγχο και πλήρωσε πρόστιμο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ηλικιωμένο ζευγάρι από τις Σέρρες βρέθηκε στον Κηφισό χωρίς να έχει πάνω του τα απαραίτητα έγγραφα. Έτσι οι αστυνομικοί τους βεβαίωσαν τσουχτερά πρόστιμα που πλέον επιβάλλονται για τις άσκοπες μετακινήσεις στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τις μέρες του Πάσχα.

Έτσι το ζευγάρι θα κληθεί να πληρώσει συνολικά 600 ευρώ, ενώ δεν κατάφερε να ταξιδέψει στις Σέρρες.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.