Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έχασε τη μάχη ο 66χρονος Κατερινιώτης σε νοσοκομείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης

Τη μάχη για τη ζωή έχασε Κατερινιώτης ασθενής με covid-19 που νοσηλεύοταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο 66χρονος είχε μεταφερθεί διασωληνωμένος την προηγούμενη εβδομάδα από το ΓΝ Κατερίνης σε νοσοκομείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης και συμπεριλαμβανόταν στα 6 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που έρχονται από το νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο εν λόγω ασθενής δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.