Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ 75 ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ, ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ των ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

Το Επιμελητήριο Πιερίας, στο πλαίσιο της συνεχούς μέριμνας και ενημέρωσης των μελών του και συναισθανόμενο τις αυξημένες ευθύνες του, διαρκούσης της πανδημημικής κρίσης, απευθύνει ΚΡΙΣΙΜΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ, σχετικά με την παράταση της λήξης, της εμφάνισης και της πληρωμής των επιταγών και των συναλλαγματικών.

Όπως αποφάσισε η κυβέρνηση, για όσες επιταγές και συναλλαγματικές εξεδόθησαν από πληττόμενες επιχειρήσεις και φέρουν ημερομηνία έκδοσης και λήξης, από 30-3-2020 έως και 31-5-2020, παρατείνεται κατά 75 ημέρες η προθεσμία εμφάνισης, λήξης και πληρωμής τους.

Υπό τον όρο όμως να δηλωθούν ΕΓΚΑΙΡΑ , μέχρι και τις 7-4-2020 στις ειδικές ηλεκτρονικές πλατφόρμες των τραπεζών.

Όσα αξιόγραφα εκδοθούν εκπρόθεσμα, χάνουν το προνόμιο της εν λόγω παράτασης.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.