Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βγήκε ο 79χρονος από την Δαμασκηνιά μετά από 38 μέρες στην εντατική – Ελπιδοφόρο μήνυμα η εξαγωγή του

Άλλος ένας ασθενής του κορωνοϊού βγήκε σήμερα το πρωί από την εντατική μετά από 38 ημέρες που νοσηλευόταν εκεί.

Ο ασθενής είναι 79 ετών, και τις τελευταίες 10 ημέρες νοσηλευόταν στην Μ.Ε.Θ του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά είχε διαγνωσθεί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης με κορονοϊό, και κατόπιν διακομίσθηκε στο ΑΧΕΠΑ, για νοσηλεία. Από εκεί, αφού μπήκε σε καταστολή διότι έπασχε από ΧΑΠ, μετακομίσθηκε στον Παπανικολάου, και από εκεί στον Άγιο Δημήτριο όπου νοσηλεύθηκε τις τελευταίες 10 περίπου ημέρες. Σήμερα το πρωί βγήκε απ’ την εντατική και μεταφέρθηκε ξανά στο ΑΧΕΠΑ όπου είναι και το νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό.

Ο 79χρονος είναι απ’ τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού που βρέθηκαν στην Δαμασκηνιά της Κοζάνης στις αρχές Μαρτίου.

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.