Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επίδομα 800 ευρώ: Aρχίζει η δεύτερη φάση πληρωμών - Πότε θα γίνουν οι επόμενες

Αρχίζει η δεύτερη φάση πληρωμής του επιδόματος των 800 ευρώ σε 105.875 δικαιούχους.

Η δεύτερη φάση της πληρωμής στους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα που τελούν σε αναστολή οι συμβάσεις εργασίας τους αρχίζει από τις 28 Απριλίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη 30 Απριλίου και αφορά σε υπεύθυνες δηλώσεις που υπέβαλαν οι εργαζόμενοι με βάση τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ τους από τις 11 έως τις 20 Απριλίου.

Θα ακολουθήσει η τρίτη φάση πληρωμών για όσους υπέβαλαν την υπεύθυνη δήλωσή τους στην ιστοσελίδα supportemployees.yeka.gr από 21 έως 30 Απριλίου. Η αποπληρωμή των 800 ευρώ για την συγκεκριμένη κατηγορία θα γίνει από τις 5 έως τις 8 Μαΐου.

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr υποβάλλουν δήλωση:

-οι εργαζόμενοι επιχειρήσεων που έκλεισαν με κρατική εντολή

-οι εργαζόμενοι επιχειρήσεων που υπολειτουργούν βάσει ΚΑΔ και έχουν τεθεί σε αναστολή από τους εργοδότες τους

-οι άνεργοι που απολύθηκαν ή παραιτήθηκαν από 1η Μαρτίου έως 20 Μαρτίου.

Οι εργαζόμενοι, των οποίων η σύμβαση εργασίας τελεί σε αναστολή – είτε επειδή η επιχείρηση έκλεισε με εντολή δημόσιας αρχής είτε επειδή πλήττεται βάσει ΚΑΔ και υπολειτουργεί – υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση στην πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr, σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ.

Όσοι λοιπόν εργαζόμενοι δεν έχουν υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση, μπορούν να την υποβάλλουν, έως και 30 Απριλίου σύμφωνα με την διαδικασία του ΑΦΜ ως ακολούθως:

Την 27/4/2020 όσων εργαζομένων το ΑΦΜ λήγει σε 7

Την 28/4/2020 όσων εργαζομένων το ΑΦΜ λήγει σε 8

Την 29/4/2020 όσων εργαζομένων το ΑΦΜ λήγει σε 9

Την 30/4/2020 όσων εργαζομένων το ΑΦΜ λήγει σε 0Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.