Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συγκινητικό γράμμα πεντάχρονης σε 93χρονο γείτονα - «Δεν είσαι μόνος» (Photo)

Με μία συγκινητική κίνηση η 5χρονη Κίρα σκόρπισε αισιοδοξία στις δύσκολες μέρες που ζούμε.

Η μικρή Βρετανίδα έστειλε γράμμα, σε έναν 93χρονο που μένει στο διπλανό σπίτι.

Επειδή ανησυχούσε για τον ηλικιωμένο γείτονά της και αποφάσισε να τον ενημερώσει σχετικά. Έτσι ο παππούς όταν άνοιξε τον φάκελο διάβασε τα εξής:

«Ήθελα μόνο να δω αν είσαι καλά. Σου ζωγράφισα ένα ουράνιο τόξο για να σου θυμίσω ότι δεν είσαι μόνος. Σε παρακαλώ, αν μπορείς, γράψε μου κι εσύ».

Βρετανία: Πεντάχρονη έστειλε γράμμα στον 93χρονο γείτονά της - "Δεν είσαι μόνος"

Συγκινημένος ο 93χρονος άνδρας της απάντησε αμέσως:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα το γράμμα σου και μπορώ να πω οτι κρατιέμαι καλά.  Όπως κι εσύ είμαι σε απομόνωση και ήταν πολύ όμορφο που διάβασα οτι νοιάζεσαι για μένα. Το όνομά μου είναι Ρον, είμαι 93 και ήμουν ο πρώτος που ήρθα στη γειτονιά το 1955. Από τότε μένω εδώ. Η κατάσταση με τον κορονοϊό είναι πολύ άσχημη και όλοι μας πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο ώστε να το ξεπεράσουμε. Η ζωγραφιά σου είναι εξαιρετική και θα την βάλω στο παράθυρό μου για να τη βλέπει ο κόσμος. Σ' ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες και ελπίζω σύντομα να βγεις σύντομα από την απομόνωση».

Το γράμμα ανέβασε στα social media η εγγονή του 93χρονου με την επισήμανση ότι έκανε τους πάντες να χαμογελάσουν.ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.