Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μεγάλη Βρετανία: 99χρονος που επέζησε από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, νίκησε και τον κορονοϊό

Ήρωας ακόμη και σήμερα παραμένει ο Άλμπερτ Τσέιμπερς, βάζοντάς τα ακόμη και με τον κορονοϊό.

Ο 99χρονος από τη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος επέζησε από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο παρότι ήταν αιχμάλωτος πολέμου για τρία χρόνια, κατάφερε να βγει νικητής και από την μάχη με τον Covid-19.

«Ευχαριστώ πολύ τις νοσοκόμες και εκτιμώ ό,τι κάνατε για μένα, δεν θα μπορούσατε να είστε καλύτερες» δήλωσε ο 99χρονος αποχωρώντας από το νοσοκομείο.

Ο εγγονός του, ο οποίος ήταν και αυτός που τον παρέλαβε από το νοσοκομείο, δήλωσε έκπληκτος με τη νίκη του παππού του. «Ακόμα δεν μπορούμε να το καταλάβουμε, είμαστε έκπληκτοί αλλά γνωρίζαμε ότι είναι μαχητής» δήλωσε στο ΒΒC.

«Ευγνωμονούμε όσους τον φρόντισαν. Στην αρχή σκεφτόμασταν τα χειρότερα. Το μήνυμα είναι ότι αν τα καταφέρνει ένας 99χρονος τότε υπάρχει ελπίδα» κατέληξε ο εγγονός του νικητή υπερήλικα.


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.