Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ANNA MANH - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Καλή Μεγάλη Εβδομάδα

Σήμερα ξεκινά μία διαφορετική Εβδομάδα των Παθών.
Μια προσωπική, ατομική και συνάμα τόσο συλλογική πορεία προς την

Ανάσταση.

Την πολυπόθητη Ανάσταση που προσδοκά σήμερα περισσότερο από ποτέ όλος ο πλανήτης.

Ας ωφεληθούμε από τη θαλπωρή της οικογένειας και των αγαπημένων προσώπων και ας προσπαθήσουμε να στεριώσουμε σχέσεις αληθινής Αγάπης. Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης.

Ας κρατήσουμε τη σημειολογία της Μεγάλης Εβδομάδας και ας γίνουμε όλοι οι αγωνιζόμενοι άνθρωποι που οδεύουν μέσα από αντιξοότητες αλλά με ελπίδα, στη Λύτρωση.

Ακολουθούμε τον Ιησού και προσδοκούμε μέσα από τα δικά του πάθη την ανάταση της Υγείας και της Ζωής. Της Ύπαρξης.

Την Ανάσταση ψυχών.

Κρατάμε αναμμένο στις καρδιές μας το Φως της Ελπίδας!

Σ' αυτή την πορεία μένουμε σπίτι αλλά μένουμε ενωμένοι!

Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο!


Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου
Βουλευτής Πιερίας Ν.Δ.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.