Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ηλικιωμένος από τον Εχίνο νίκησε τον κορωνοϊό και γύρισε σπίτι

Νικητής απέναντι στη μάχη με τον κορονοϊό βγήκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο, στην ορεινή Ξάνθη.

Πρόκειται για 76χρονο ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου παρέμεινε για αρκετές ημέρες.

Ωστόσο, ο ίδιος κατάφερε να βγει νικητής, με το ανοσοποιητικό του σύστημα να αμύνεται πλήρως στον ιό και να τον ξεπερνά. Ο ηλικιωμένος μάλιστα επέστρεψε στο σπίτι του στον Εχίνο, με τους οικείους του να τον υποδέχονται θερμά.

Κέντρο Υγείας Εχίνου: Ευχόμαστε παρόμοια νέα σε όλη την χώρα

"Επέστρεψε στον Εχίνο ο πρώτος ασθενής από Covid-19. Ξεκίνησε με ευχάριστα νέα ο Απρίλης και δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Οι προσπάθειες όλων φέρνουν δειλά δειλά τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Τις ευχές μας για παρόμοια νέα σε όλη την χώρα" σημειώνει το Κέντρο Υγείας Εχίνου, σε σχετική ενημέρωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο οικισμός του Εχίνου βρίσκεται σε καθεστώς υψηλής καραντίνας και οι κάτοικοι παραμένουν κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους. Το Κέντρο Υγείας Εχίνου έχει επίσης τεθεί εκτός λειτουργίας, μετά από κρούσμα κορονοϊού σε άτομο του προσωπικού, και θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Κυριακή, ενώ πραγματοποιείται απολύμανση.


Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.