Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μάσκες υψηλής προστασίας δώρισε στον οδοντιατρικό σύλλογο Πιερίας ο Δήμος Κατερίνης

Στη δωρεά 2000 ειδικών μασκών προστασίας, στο Δ.Σ. του Οδοντιατρικού συλλόγου Πιερίας, που θα διατεθούν για τις ανάγκες των οδοντιατρείων της περιοχής προχώρησε ο Δήμος. Τις μάσκες προστασίας παρέδωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος: «Στόχος μας είναι να εφοδιάσουμε με τον στοιχειώδη αυτό εξοπλισμό ατομικής προστασίας τα μέλη του συλλόγου, στο πλαίσιο καθημερινής λειτουργίας των ιατρείων τους» τόνισε ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του Δ.Σ., που τον επισκέφτηκαν στο Δημαρχείο.

Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Σταύρος Χριστοφορίδης, ο Αντιπρόεδρος Εμμανουήλ Παντελίδης, ο Γραμματέας Ανδρέας Παγούρας, ο ταμίας Γεώργιος Μαγκατσάς ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Κατερίνης, για την προσφορά αυτών των αναγκαίων  για την προστασία της υγείας των εργαζομένων στα οδοντιατρεία, υλικών.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.