Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ» ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟ ΒΑΓΓΕΛΗ

O Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γερολιόλιος Βαγγέλης, είχε προγραμματισμένη συνάντηση, πριν την επιβολή των περιοριστικών μέτρων για τον COVID19, με τους εκπροσώπους του Προέδρου του Ιδρύματος «Διονύση Α. Πασχάλη» στην έδρα του Δήμου Δίου-Ολύμπου στο Λιτόχωρο, για συζήτηση επί των θεμάτων που απασχολούν το Δήμο.

Ο Δήμαρχος με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ. Κων/νο Κουριάτη και τη Γενική Γραμματέα του Δήμου, κ. Ελένη Τσιφοδήμου, υποδέχτηκαν την ομάδα των Νομικών Συμβούλων, με επικεφαλής τη δικηγόρο Θεσσαλονίκης, κ. Ι. Παπαδιαμαντή, τον πρόεδρο του πειθαρχικού συμβουλίου Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Αντ. Νεδελκόπουλο, τους δικηγόρους Κατερίνης ποινικολόγους, κ. Νικόλαο Αντωνόπουλο και κ. Κων/νο Αντωνόπουλο, καθώς και το δικηγόρο κ. Γρ. Χατζημιχαήλ.

Η θεματική ατζέντα περιλάμβανε κυρίως την ανάγκη στήριξης εκ μέρους του Προέδρου και Επιτίμου Δημότη κ. Διονύση Πασχάλη των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Δίου-Ολύμπου είτε με την προμήθεια απορριματοφόρων οχημάτων, είτε με την επισκευή των ήδη υπαρχόντων, γεγονός που κατά γενική ομολογία θα ενισχύσει το στόλο απορριμματοφόρων του Δήμου και θα ωφελήσει τη δημόσια υγεία των πολιτών.

Η συζήτηση επίσης επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα αρωγής προς το Δήμο Δίου Ολύμπου σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν, αλλά και σε προοπτικές συνεργασίας σε θέματα πολιτισμού, εκπαιδευτικών σεμιναρίων υγείας και τουριστικής προβολής του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του και τον ίδιο για την έως τώρα στήριξη στο Δήμο Δίου-Ολύμπου ιδιαίτερα στη δύσκολη τούτη εποχή.

Τέλος η κ. Ι. Παπαδιαμαντή δήλωσε ότι ο κ. Δ. Πασχάλης είναι πάντα δίπλα στο Δήμο Δίου-Ολύμπου, στη γενέτειρά του, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν, αρωγός και συμπαραστάτης όπου υπάρχει ανάγκη στα πλαίσια βοήθειας προς το συνάνθρωπο.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.