Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Θωμάς Αναστασιάδης - Χρόνια Πολλά Έλληνες!

Ενώ ο Ιησούς, βοήθησε και θεράπευσε πολλούς ανθρώπους, ενώ δίδαξε την αγάπη και έκανε φανατικούς φίλους και πιστούς, λίγες μόλις ημέρες μετά την δόξα, ήρθε η σταύρωση και σχεδόν κανένας δεν ήταν εκεί να πολεμήσει, να ματώσει δίπλα του, να τον υπερασπιστεί.

Δεν ήταν κανείς εκεί, να «πέσει» μαζί του και να τον ακολουθήσει στον θάνατο. Είναι το πρώτο δίδαγμα που εγώ τουλάχιστον λαμβάνω από το μήνυμα του και την ανθρώπινη αδυναμία να εγκαταλείπει στα δύσκολα.

Το δεύτερο και πιο ουσιαστικό μήνυμα όμως είναι αυτό της Ανάστασης και της θυσίας για το κοινό καλό. Ότι η ζωή στο τέλος κερδίζει τον θάνατο. Ακόμα και πρόγονοι μας, οι προ Χριστού Χριστιανοί, δίδαξαν την αθανασία της ψυχής, το μήνυμα της συγχώρεσης αλλά και της θυσίας μπροστά στον βέβαιο θάνατο για το  καλό της κοινότητας.

Εύχομαι σε όλους του Έλληνες και τις Ελληνίδες καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και πίστη!

Γιατί η Πίστη είναι πιο Δυνατή και από την φωτιά!

Αναστασιάδης Θωμάς
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
‘’ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ’’
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.