Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Απολύμανση των χώρων του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους έκανε ο Δήμος Κατερίνης

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στις φιλανθρωπικές δομές της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αυτή τη φορά συνεργεία του Δήμου Κατερίνης πραγματοποίησαν, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, προληπτική απολύμανση στις εγκαταστάσεις του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου και των Καθημερινών Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος» στο συγκρότημα των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων στον Σβορώνο, ενισχύοντας το δίκτυ προστασίας για τις πιο ευάλωτες ομάδες πολιτών, όπως είναι οι ηλικιωμένοι.

Την προσπάθεια χαιρέτισε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κωνσταντίνο Κουκοδήμο για την άμεση και ουσιαστική συνεισφορά του Δήμου στην ανάγκη απολύμανσης των εκκλησιαστικών ιδρυμάτων.


Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία του Δήμου με τη χρήση ειδικών σκευασμάτων για την προστασία των τροφίμων και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των δημοσίων υγειονομικών αρχών.

Παρών στο πλευρό των εμπερίστατων γεροντισσών που φιλοξενούνται στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο ήταν ο συντονιστής της πρωτοβουλίας, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης κ. Γεώργιος Κυριακίδης, δίνοντας μαζί με τον Υποδιευθυντή του Γηροκομείου κ. Ιωάννη Πουλατσίδη τις ανάλογες κατευθύνσεις.

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και τις άλλες Τοπικές Αρχές έχει προχωρήσει από την αρχή σε ένα πλάνο μέτρων που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου και των Συσσιτίων, έχοντας  υλοποιήσει  δράσεις που ενισχύουν την ετοιμότητα και ελαχιστοποιούν ενδεχόμενες δυσμενείς επιπτώσεις που μπορεί να προκληθούν από τη διάδοση του κορωνοϊού.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.