Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ για διακοπή νερού λόγω βλάβης

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει πως σήμερα Τρίτη 14.04.2020 θα υπάρχει διακοπή για τις επόμενες τρείς ώρες ήτοι από την 13:00  και έως την 16:00 λόγω έκτακτης βλάβης που ανέκυψε στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης διατομής Φ250mm στον αριθμό 106Α της οδού 7ης Μεραρχίας.

Το σημείο της βλάβης είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο λόγω της στροφής της οδού για αυτό και η εν λόγω βλάβη κρίθηκε πως πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα με σκοπό την ασφαλή κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων και όχι μόνο.

Η διακοπή υδροδότησης θα επηρεάσει τις περιοχές που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της πόλης με κατεύθυνση από το πάρκο προς την πρ. Νομαρχία.

Ζητώντας την κατανόηση των καταναλωτών μας παραθέτουμε φωτογραφίες από το σημείο της βλάβης.

Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Μπουσνάκης Αστέριος 


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.