Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βίντεο-γράφημα δείχνει πώς εξαπλώθηκε ο κορονοϊός στον πλανήτη

Βίντεο-γράφημα που δημιούργησε το BBC δείχνει πώς εξαπλώθηκε η πανδημία του κορονοϊού από τις 22 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα σε 183 χώρες πλήττοντας περισσότερους από 1,2 εκατ. ανθρώπους, ενώ 68.000 ασθενείς ανά την υφήλιο έχουν χάσει τη ζωή τους από τον Covid-19.

Αρχικά, στο γράφημα, το οποίο έχει βασιστεί σε στοιχεία από το John Hopkins University, υπάρχει μόνο η μπάρα της Κίνας ωστόσο τις επόμενες μέρες εμφανίζονται κρούσματα και σε άλλες χώρες της Ασίας.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, το κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess ανεβαίνει σιγά σιγά στη δεύτερη θέση των κρουσμάτων, και γύρω στις 21-22 Φεβρουαρίου ξεκινάει η δραματική κατάσταση για την Ευρώπη, με την Ιταλία να παρουσιάζει ραγδαία άνοδο κρουσμάτων και να ακολουθούν η Ισπανία, η Γαλλία, η Βρετανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο παγκόσμιος «χάρτης» του κορονοϊού μεταβάλλεται μέρα τη μέρα μέχρι σήμερα, όπου οι ΗΠΑ είναι στην πρώτη θέση των κρουσμάτων παγκοσμίως, την ίδια ώρα που η Κίνα έχει υποχωρήσει στην 6η θέση.

Δείτε το βίντεο:Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.