HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Συλλήψεις σε Κατερίνη, Σέρρες και Χαλκιδική για ναρκωτικά (ΦΩΤΟ)

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί τα τελευταία 24ωρα σε επτά άτομα για κατοχή ναρκωτικών σε Κατερίνη, Σέρρες και Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη προχθές (11 Απριλίου 2020) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ένας άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, ποσότητα ηρωίνης βάρους 16,5 γραμμαρίων και μικροποσότητα κάνναβης.

Επίσης, συνελήφθησαν προχθές (11 Απριλίου 2020) τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών δύο άτομα, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 586 γραμμαρίων. Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω όχημα, ενώ σε βάρος τους βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Παράλληλα, συνελήφθησαν χθες (12 Απριλίου 2020) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών τρία άτομα, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 7,3 γραμμαρίων. Επιπλέον, σε βάρος τους βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια