Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ανακοίνωση για την υποχρεωτική δήλωση και καταγραφή στην Κτηνιατρική Υπηρεσία των κατόχων οικόσιτων χοιροειδών.


  Καλούνται όλοι οι κάτοχοι χοιροείδών οι οποίοι δεν έχουν προχωρήσει σε δήλωση και καταγραφή των ζώων τους στην Κτηνιατρική Υπηρεσία να το πράξουν άμεσα έως και την Παρασκευή 08 Μαίου. Αυτό περιλαμβάνει και τις οικόσιτες εκμεταλλεύσεις που εκτρέφουν έστω και ένα χοίρο για ιδιωτική κατανάλωση.


Δεδομένων των μέτρων που έχουν ληφθεί για την επιδημία του κορονοϊού και με στόχο την ασφάλεια των πολιτών η δήλωση αυτή μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2351354111.

Επιπλέον δε, θα πρέπει σε όλες τις εκμεταλλεύσεις εμπορικού χαρακτήρα και μη να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα βιοασφάλειας για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης της Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων. Ανάμεσα στα άλλα μέτρα βιοασφάλειας ιδιαίτερης σημασίας είναι η ύπαρξη ισχυρής περίφραξης ώστε να διασφαλίζεται ότι δεν υπάρχει άμεση ή έμμεση επαφή με χοίρους άλλων εκμεταλλεύσεων ή αγριόχοιρους. Τέλος καθώς η υπαίθρια παραμονή χοίρων απαγορεύεται θα πρέπει να γίνει άμεσα περισυλλογή τυχόν χοίρων που βρίσκονται εκτός των οριοθετημένων εγκαταστάσεων.

Χοίροι που ανευρίσκονται ελεύθεροι εκτός των ορίων της εκμετάλλευσης ή ακόμα και εντός εκμεταλλεύσεων που δεν έχουν όμως δηλωθεί στην Κτηνιατρική Υπηρεσία θα θανατώνονται χωρίς δικαίωμα αποζημίωσης για τους ιδιοκτήτες.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 2351354110


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.