Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μαθητές της Νάουσας έδωσαν τα λεφτά της εκδρομής, σε παιδί που πάσχει από λευχαιμία

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν, οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Νάουσας.

Όπως αναφέρει το veriotis.gr, οι μαθητές, δώρισαν όλα τα λεφτά της εκδρομής τους η οποία ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού, σ' έναν συμμαθητή τους ο οποίος νοσεί από σοβαρή ασθένεια.

Ο Γιώργος, είναι μαθητής της Α΄Λυκείου, στο ΕΠΑΛ Νάουσας και παλεύει από πέρυσι με τη λευχαιμία. Δυστυχώς, όπως αναφέρει το veriotis.gr, τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας είναι πολύ μεγάλα. Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου της Ηρωικής Πόλης, οι οποίοι δεν πήγαν εκδρομή, εξαιτίας της καραντίνας, πήραν την απόφαση να δώσουν τα συγκεκριμένα χρήματα στον 16χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το veriotia.gr, η φιλότιμη πράξη τους βρήκε αρκετούς μιμητές με αποτέλεσμα η πλειοψηφία της Νάουσας να έχει κινητοποιηθεί. «Ευχόμαστε μ' όλη μας την καρδιά να γίνει καλά και να τον ξαναδούμε να παίζει χαρούμενος ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάει» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι νεαροί μαθητές.

Ο λογαριασμός τράπεζας που άνοιξε είναι :

Τραπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5244095644052

ΙΒΑΝ GR9201722440005244095644052

BIC: PIRBGRAA

Όνομα δικαιούχου: ΚΑΛΑΙΤΣΕΒ ΓΙΩΡΓΟΣΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.