Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σέρρες: «Έστειλα μήνυμα στον κορωνοϊό και μου απάντησε “μετακίνηση”, μπορώ να αθληθώ»

Μήνυμα στον κορονοϊό έστειλε ένα ηλικιωμένος από τις Σέρρες, ο οποίος του έδωσε την απαιτούμενη άδεια μετακίνησης.

Ειδικότερα, ένας κύριος στις Σέρρες τα μπέρδεψε λίγο, εκτός, βέβαια, αν πράγματι πιστεύει ότι το μήνυμα στο 13033 πηγαίνει κατευθείαν στον… κορονοϊό, οπότε αυτό θα ήταν πρόβλημα.

Από την περασμένη Δευτέρα, όταν και τέθηκε σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, δεκάδες ξεκαρδιστικά σκηνικά έχουν καταγραφεί, ενώ ακόμη περισσότερα είναι τα πρόστιμα που έχουν πέσει…

Ακόμη ένα εκπληκτικό σκηνικό, λοιπόν, είχαμε στις Σέρρες, προχθές, με τοπικό κανάλι να παίρνει συνέντευξη από έναν κύριο, που είχε βγει για άσκηση. Ωστόσο, δυστυχώς για τον ίδιο, δεν το γλίτωσε το 150άρι, καθώς πήγε σε πάρκο στο οποίο έχει μπει λουκέτο από τον Δήμο.

Όπως λέει ο ίδιος, βέβαια, δεν το γνώριζε και δεν υπάρχει και καμία πινακίδα που να το γράφει…

Μήνυμα στον κορονοϊό: Του έδωσε την άδεια ότι μπορεί ν’ αθληθεί

Άλλο είναι, ωστόσο, το θέμα. Ενώ μιλάει στην κάμερα, εξηγεί: «Βγήκαμε να περπατήσουμε, στείλαμε το μήνυμά μας στον κορονοϊό και μας είπε ”μετακίνηση”, μπορούμε να αθληθούμε».


Το πιθανότερο είναι να μπερδεύτηκε λίγο.


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.