Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ας μην ξεχνάμε, ότι κλείνοντας την πόρτα του σπιτιού μας για να βγούμε έξω, ανοίγουμε την πόρτα της ευθύνης.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοιού, η Κυβέρνηση προχωρά με σχέδιο και μεθοδικότητα στην επόμενη φάση που περιλαμβάνει τα μέτρα για τη σταδιακή επάνοδο στην κανονικότητα.
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο διάγγελμα του έθεσε τους βασικούς άξονες για τη σταδιακή άρση των περιορισμών, στο επίκεντρο των οποίων ήταν και παραμένει πάντοτε η προστασία της ζωής και της υγείας όλων των Ελλήνων πολιτών.

Το σχέδιο της Κυβέρνησης για την ομαλή μετάβαση στη νέα κανονικότητα είναι δυναμικό, θα προσαρμόζεται δηλαδή και ενδεχομένως θα αναθεωρείται ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα και σύμφωνα πάντα με τις κατευθύνσεις της επιστημονικής κοινότητας. Κάθε σχέδιο όμως, όσο μελετημένο και αν είναι, δεν μπορεί να επιτύχει, αν όλοι μας δεν επιδείξουμε τώρα την απαιτούμενη πειθαρχία και τη μέγιστη ατομική ευθύνη.

Επιστρέφουμε λοιπόν στις ζωές μας, βήμα βήμα, με υπευθυνότητα, έχοντας ως αρωγό και συνοδοιπόρο την Ελληνική Πολιτεία. 4η Μαΐου βγαίνουμε από το σπίτι, αλλά παραμένουμε ασφαλείς, προστατεύοντας εμάς τους ίδιους, αλλά και όλους αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη. 4η Μαΐου η πρώτη άρση των περιορισμών. Ας μην ξεχνάμε, ότι κλείνοντας την πόρτα του σπιτιού μας για να βγούμε έξω, ανοίγουμε την πόρτα της ευθύνης.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.