Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εθελοντική αιμοδοσία ΝΟ.Δ.Ε. και ΟΝΝΕΔ Νέας Δημοκρατίας Πιερίας

Μέλη και φίλοι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ στην Πιερία, ανταποκρινομενοι στο κάλεσμα της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ, συμμετείχαν, την Παρασκευή 10/4 στην εθελοντική αιμοδοσία, η οποία έγινε σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.


Στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας όλοι μας μπορούμε να στηρίξουμε το εθνικο σύστημα υγείας. Υπάρχει στα νοσοκομεία μας έλλειψη αίματος.           

"Η ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ και η ΟΝΝΕΔ διενήργησαν εθελοντική αιμοδοσία για τις ανάγκες αίματος του νοσοκομείου μας.


Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους διέθεσαν λίγο από το χρόνο τους και από το αίμα τους για τον καλό αυτό σκοπό.

Καλό Πάσχα σ'ολους σας με υγεία...!!", δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ Μπάμπης Μπρουσκέλης. Στην εθελοντική αιμοδοσία συμμετείχε και ο Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.