Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: Πρόβλημα υδροδότησης στον Κούκο

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε σας ευχαριστούμε για την άμεση αντιμετώπιση του έκτακτου προβλήματος λειψυδρίας στο χωριό μας με αναγκαία προσωρινά μέτρα.

Ανησυχώ για την κατάστασή μας αυτή και θέλω να εκφράσω τη σκέψη μου, ότι πρέπει να αντιμετωπισθεί η βλάβη στο δίκτυο παροχής ύδατος το συντομότερο δυνατόν.

Είμαστε στην 4η μέρα του ζητήματος και σας καλώ να το επιλύθσετε παρά τις δυσκολίες του. Ευελπιστώ και πιστεύω ότι το διαχρονικό πρόβλημα της ομαλής ύδρευσης στον Κούκο, ανεξάρτητα από τις αιτίες του, θα το αντιμετωπίσετε οριστικά, ώστε να αρθούν οι ανησυχίες των κατοίκων και να επανέλθει η κοινωνική γαλήνη σχετικά με το θέμα αυτό.

Με εκτίμηση

Κων/νος Προδρόμου


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.