HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ!

Μετά την παντελή απουσία των αγροτών μας από τα μέτρα οικονομικής στήριξης που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, την έλλειψη πρόβλεψης ή βοήθειας για την επόμενη μέρα, η κυβέρνηση τους εξαιρεί και από την έκπτωση του 25% για την έγκαιρη καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών σύμφωνα με την τελευταία ΠΝΠ.

Οι αγρότες του νομού μας δεν γνωρίζουν τι και αν θα πάρυν προκαταβολές για τις καπνοκαλλιέργειες, δεν ξέρουν αν θα βρουν το κατάλληλο εργατικό προσωπικό, το αν και πότε θα καλλιεργήσουν.

Οι συνεταιρισμοί τους αφήνονται αβοήθητοι και χωρίς καμία πρόβλεψη οικονομικής ενίσχυσης, λογαριασμοί αγροτών κατάσχονται για οφειλές άρδευσης, χωρίς να έχουν  δυνατότητες ρύθμισης.

Η κυβέρνηση όμως, επιλέγει να στηρίξει βιομηχανίες γαλακτοκομικών και τροφίμων δίνοντάς τους τη δυνατότητα να πληρώσουν αργότερα, σε αυτούς όμως που παράγουν, δεν δίνει απολύτως τίποτα.

Με συνεχείς κοινοβουλευτικές μας παρεμβάσεις, αλλά και στη χθεσινή συνέντευξη του Προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα, ζητάμε να στηριχθούν άμεσα οι αγροτοκτηνοτρόφοι μας, γιατί αν σταματήσει η πρωτογενής παραγωγή, θα πάψουμε να υπάρχουμε ως χώρα.

Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα
Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ νομού Πιερίας
Μέλος Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων
Μέλος Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια