Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κάποτε πρόσφερε χαμόγελο και ελπίδα, τώρα παραμένει «ξεχασμένος» στο νεκροτομείο

Αφιέρωσε τη ζωή του στο να κάνει τους άλλους να χαμογελούν. Ήταν μια από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες της Λάρισας, ο κλόουν που έδειχνε απλόχερα την αγάπη του στους μικρούς και μεγάλους φίλους του.


Η είδηση του θανάτου πάγωσε τους πάντες. Ο Γιώργος με καταγωγή από τη Μυτιλήνη εντοπίστηκε νεκρός σε ηλικίας 84 ετών στο διαμέρισμα όπου έμενε στη Λάρισα. Τον βρήκε η σπιτονοικοκυρά του στις 28 Φεβρουαρίου.

Ο θάνατός του, προκάλεσε θλίψη σε όσους τον θυμούνται να τους διασκεδάζει στο πολυκαταστήματα στο κέντρο της Λάρισας όπου έδινε τις αυτοσχέδιες παραστάσεις του. Όταν δεν πρόσφερε χιούμορ αυτοσχεδιάζοντας επίσης με την παντομίμα του, προσπαθού­σε να δώσει ελπίδα διαθέτοντας λαχεία σε πλανόδιους.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το onlarissa.gr επικαλούμενο την Εφημερίδα Ελευθερία, το άψυχο σώμα του Γιώργου, που έζησε όλη του τη ζωή ως βιοπαλαιστής, σχεδόν 40 ημέρες μετά από τον θάνατό του παραμένει «ξεχασμένο» σε νεκρο­θάλαμο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας καθώς δεν εκδηλώ­θηκε ενδιαφέρον από κάποιον οικείο του ώστε να κηδευτεί. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, το Αστυνομικό Τμήμα και η Ιατροδικα­στή Υπηρεσία αναζήτησαν αλλά μάταια λύση προκειμένου να τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία καθώς η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου έκανε γνωστό στις δικαστικές αρχές πως η σορός του 84χρονου δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στο νεκροτομείο του ΠΠΓΝΛ.

Όπως και σε άλλες περιπτώσεις έτσι και με τον 84χρονο, το πρόβλημα δημιουργείται από την αδυναμία κάλυψης του κόστους της κηδείας, ενώ από τον Δήμο Λαρισαίων, σε περιπτώσεις απόρων -μεταξύ άλλων- πολιτών, παραχωρείται ο τάφος.


Πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.