Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μαγικό Πανεπιστήμιο - Διαδικτυακή ομιλία τη Μ. Τρίτη για μαθητές δημοτικού

Το Μαγικό Πανεπιστήμιο (magikopanepistimio.org) σας προσκαλεί στη διαδικτυακή διάλεξη με θέμα "Κρίκοι της ίδιας αλυσίδας (ένα ταξίδι στην έννοια της εκπαίδευσης και της προστασίας του περιβάλλοντος)". Είναι ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο "ταξίδι" με συνεπιβάτες την Εκπαίδευση και το Φυσικό Περιβάλλον. Καπετάνιος του ταξιδιού θα είναι ο Επίκουρος Καθηγητής του Στρατιωτικού Κολλεγίου των Η.Π.Α. - The Citadel, Δρ. Σταύρος Τριανταφυλλίδης. Η ομιλία απευθύνεται κυρίως σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, όμως ενθαρρύνουμε όλους όσους ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν.

Το ταξίδι αυτό θα σας μυήσει στα μυστικά της δίκαιης, υγιούς και ευτυχισμένης ζωής για εμάς και της αρμονικής συνύπαρξης με τους συνανθρώπους μας, τις κοινότητες και την κοινωνία μας, και -το σημαντικότερο όλων- με τον πλανήτη μας και το φυσικό του περιβάλλον. Ποια είναι η έννοια και ποιο το νόημα της εκπαίδευσης; Πώς γνωρίζω να μαθαίνω; Πώς μαθαίνω να αναγνωρίζω το σωστό από το λάθος; Γιατί η περιβαλλοντική εκπαίδευση έχει ζωτική σημασία για την ανθρωπότητα; Γιατί πρέπει να ξέρουμε πώς να προστατεύουμε τον πλανήτη μας;

Ο Δρ. Σταύρος Τριανταφυλλίδης έλαβε το διδακτορικό του στην Διοίκηση Αθλητισμού (Sport Management), με ειδίκευση στην Βιωσιμότητα (Sustainability) από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα (University of Florida) (2018). Σήμερα, εργάζεται ως Επίκουρος Kαθηγητής στο Αμερικάνικο Κολλέγιο-The Citadel, The Military College of South Carolina.

Αυτά και πολλά άλλα θα συζητηθούν με τρόπο «μαγικό» και αίσθηση ταξιδιού, την
Μ.Τρίτη 14 Απριλίου στις 19:30. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο magikopanepistimio.org για περισσότερες πληροφορίες ή τη σελίδα μας στο Facebook. Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε άμεσα τις σχετικές ειδοποιήσεις.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.