HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μετανάστες κορωνοϊός: Η Τουρκία προσπαθεί να στείλει νοσούντες στα ελληνικά νησιά

Μια απίστευτη και προκλητική ενέργεια επιχειρεί η Τουρκία, η οποία προωθεί στα παράλια της Μικράς Ασίας μετανάστες με κορωνοϊό, με μοναδικό στόχο αυτοί να περάσουν στα ελληνικά νησιά.

Το σχέδιο της Τουρκίας έχει μπει σε εφαρμογή τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές, καθώς έχουν εξακριβωθεί συγκεντρώσεις μεταναστών στα Δυτ. Παράλια Μ. Ασίας, ασθενείς με COVID-19, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από camps του εσωτερικού της Τουρκίας με λεωφορεία , πολλοί από αυτούς ήταν στο ΠΑΖΑΡ ΚΟΥΛΕ.



Γίνεται ξεκάθαρο ότι η Τουρκία θα προσπαθήσει να στείλει σε Ελλάδα και Ευρώπη μετανάστες με κορωνοϊό.

Η στρατοχωροφυλακή και η τουρκική αστυνομία παίζουν και σε αυτή την περίπτωση, όπως και στον Έβρο, τον ίδιο ύπουλο ρόλο, κατευθύνοντας του μετανάστες σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Εσωτερικών. Άλλωστε μόλις προ ημερών ο τούρκος υπουργός εσωτερικών είχε προαναγγείλει το νέο προκλητικό τουρκικό σχέδιο. Είχε πει ότι «…»η Τουρκία βρήκε τον τρόπο να μειώνει τα κρούσματα στο έδαφος της…τα στέλνει αλλού»….».

Συγκεκριμένα όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς και από πληροφορίες στο διαδίκτυο, οι μετανάστες καθοδηγούνται να αγοράσουν βάρκες και να περάσουν στην Ελλάδα. Πηγές του ελληνικού «Πενταγώνου» τονίζουν ότι η προκλητική υπέρπτηση το απόγευμα στη Λέσβο – αλλά και λίγο αργότερα στον Έβρο – είναι πολύ πιθανόν να οφείλεται στο γεγονός ότι και πάλι αποκαλύφθηκαν οι ενέργειες της Άγκυρας και «πιάστηκε πάλι επ’ αυτοφόρω». Να σημειωθεί ότι το απόγευμα οι Τούρκοι προχώρησαν σε πέντε υπερπτήσεις δύο σε Λέσβο και Χίο και έπειτα στον Βόρειο Έβρο.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια