Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«Καλάθι» αλληλεγγύης & προστασίας από την πανδημία διέθεσε ο Δήμος Κατερίνης στην κοινότητα των Ρομά

Τρόφιμα, αντισηπτικά και χαρτικά είδη στον καταυλισμό των Ρομά, διέθεσε ο Δήμος Κατερίνης στο πλαίσιο της λήψη μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορωνοϊού. Τα προϊόντα παρέλαβαν τα μέλη της κοινότητας των Ρομά από τους αντιδημάρχους Γιάννη Συμεωνίδη και Γιώργο Κυριακίδη αντίστοιχα.

Ειδικότερα, διατέθηκαν μεταξύ άλλων ελαιόλαδο, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα διαρκείας, όσπρια, ζυμαρικά, κρεμοσάπουνο, αντισηπτικά (υγρά και μαντηλάκια), χαρτικά είδη κ.α.
Αξίζει  να σημειωθεί, ότι, οι  ενέργειες αυτές έρχονται να προστεθούν στις επαναληπτικές απολυμάνσεις που με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, πραγματοποίησαν στον καταυλισμό των Ρομά, ειδικά συνεργεία που διέθεσε ο Δήμος Κατερίνης, καθώς και στη διανομή 2500 φιαλών νερού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες πόσιμου νερού των κατοίκων.

Τέλος, ο Δήμος Κατερίνης  με κάθε πρόσφορο μέσο προχώρησε σε ενημέρωση  του  πληθυσμού των  Ρομά , σε συνεργασία με  άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, για τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, καθώς και για τα μέτρα αυτοπροστασίας.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.