Εναλλακτική πρόταση μαγειρέματος
Υλικά
- 1/4 φλ. τσαγιού σιρόπι σφενδάμου
- 2 κ. σούπας σος σόγιας
- 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
- 1/4 κ. γλ. αλάτι αρωματισμένο με σκόρδο
- 1/8 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
- 1 κιλό σολομό
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το σιρόπι σφενδάμου με τη σόγια σος, το σκόρδο, το αλάτι με άρωμα σκόρδου και το πιπέρι.
- Τοποθετήστε το σολομό σε ένα ταψί και περιχύστε με το μείγμα που έχετε ετοιμάσει.
- Καλύψτε το και αφήστε να μαριναριστεί στο ψυγείο για μισή ώρα, αλλάζοντας πλευρά μία φορά.
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Τοποθετήστε το ταψί και ψήστε το σολομό για 20 λεπτά.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!