HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σολομός με σιρόπι σφενδάμου

Εναλλακτική πρόταση μαγειρέματος

Υλικά

  • 1/4 φλ. τσαγιού σιρόπι σφενδάμου
  • 2 κ. σούπας σος σόγιας
  • 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι αρωματισμένο με σκόρδο
  • 1/8 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
  • 1 κιλό σολομό
Εκτέλεση

  1. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το σιρόπι σφενδάμου με τη σόγια σος, το σκόρδο, το αλάτι με άρωμα σκόρδου και το πιπέρι.
  2. Τοποθετήστε το σολομό σε ένα ταψί και περιχύστε με το μείγμα που έχετε ετοιμάσει.
  3. Καλύψτε το και αφήστε να μαριναριστεί στο ψυγείο για μισή ώρα, αλλάζοντας πλευρά μία φορά.
  4. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
  5. Τοποθετήστε το ταψί και ψήστε το σολομό για 20 λεπτά.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια