HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τάσος Αλχαζίδης: "Τελικά τι ακριβώς θέλει να κρύψει η κυβέρνηση;"

Αγαπητοί συν' Έλληνες θέλω να θέσω υπ' όψιν σας ένα προβληματισμό και να μοιραστώ μαζί σας κάποια ερωτήματα που καιρό τώρα προσπαθώ να βρω απαντήσεις αλλά δεν μπόρεσα .

Μεγάλο Σάββατο σήμερα και βρίσκομαι σε μια μικρή επαρχιακή κωμόπολη της Δανίας παραμονή της Ανάστασης για το ορθόδοξο Πάσχα και μια βδομάδα μετά το αντίστοιχο καθολικό ..

Τα γράφω όλα αυτά για να μην γίνει κάποια παρανόηση δηλαδή μια απλή καθημερινή μέρα για τους Δανούς πολίτες .

Σας παραθέτω μερικές φοτωγραφίες που τράβηξα πριν λίγο στον περίπατο που έκανα μιας και η μέρα είναι ηλιόλουστη και ιδανική για κάτι τέτοιο .

Αλήθεια κύριοι της κυβέρνησης κύριε Μητσοτάκη που πραγματικά αποσκοπούν όλα αυτά τα σκληρά και απαγορευτικά μέτρα που εφαρμόζετε στην πατρίδα μου ;

Τί ακριβώς είναι αυτό που θέλετε να κρύψετε από τον Ελληνικό λαό και καταδιναστέβαιτε την ατομική μας ελευθερία καταργόντας τα δημοκρατικά μας δικαιώματα με έναν νέου τύπου " πατακό"  συγνώμη Χαρδαλιά ήθελα να πω .

Τελικά όλα αυτά γίνονται για να κρύψετε την ανεπάρκεια και τις ελείψεις του εθνικού συστήματος υγείας;


Μήπως και εσείς είστε έτοιμος να ενδώσετε στις επιθυμίες κάποιον εξωτερικών οικονομικών παραγόντων και να ακολουθήσετε την δοκιμασμένη συνταγή του πρώην πρωθυπουργού τις παράταξης σας που αφού έκαψε όλη την χώρα λόγο αδυναμίας να ελέγξει τον " Στρατηγό Άνεμο " παρέδωσε αμαχητί την εξουσία στον Γιωργάκη ;

Αλήθεια δεν νομίζω να υπάρχη Έλληνας που να μην τα θυμάται όλα αυτά που ακολούθησαν ;
Οπότε νομίζω θα ήταν ανώφελο και χάσιμο χρόνου να σας τα απαριθμήσω τώρα ..

Μέρες που είναι δεν θα ήθελα να γίνω μάντης κακών εξελίξεων αλλά δυστυχώς για άλλη μια φορά μας βλέπω θεατές στο ίδιο έργο .

Φυσικά αυτή τη φορά μαζί με την πολιτική εξουσία έχουμε και την Εκκλησία της Ελλάδος με πολύ μικρές εξαιρέσεις .

Δεν θα μπορούσα να κατατάξω τον εαυτό μου σε κάποιον βαθειά θρησκεβώμενο σίγουρα όμως αυτό που κάνετε αυτές τις άγιες μέρες στερώντας με δικαιολογία την πανδημία από τους Έλληνες τα θρησκευτικά τους δικαιώματα να ξέρετε πως θα το βρείτε μπροστά σας τόσο εσείς όσο και η ιεραρχία της εκκλησίας της Ελλάδος ..





Αυτά από έναν απλό σκεπτόμενο καθημερινό πολίτη τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση του κάθε ενός εξ υμών ..

Αναστάσιος Αλχαζίδης
Οδηγός διεθνών μεταφορών




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΛΧΑΤΖΙΔΗ...... ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑ ΜΙΑ ΓΡΙΠΠΗ ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΜΑΣ...... ΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..... Η ΜΕΣΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΚΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Η ΟΠΟΙΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ........... ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΤΓΜΑ........ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!