Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δήμος Κατερίνης: Πράσινη παρέμβαση που αλλάζει την όψη της εισόδου στην Τ.Κ. Παραλίας

Αλλάζει όψη και ενισχύεται το φυτικό δυναμικό στο κομβικό σημείο της εισόδου, στην Τ.Κ. Παραλίας. Ειδικότερα, κατά μήκος της εισόδου της κοινότητας, κατόπιν συνεργασίας του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος & Πρασίνου Ευάγγελου Κήπου, με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Παραλίας Γιάννη Μέγκα φυτεύτηκαν σε πρώτη φάση, σήμερα, κατά μήκος του συγκεκριμένου δρόμου, 50 ελαιόδενδρα. 

«Στόχος μας είναι η αναγέννηση της Παραλίας και ένα παραλιακό μέτωπο φιλικό στους κατοίκους και τους επισκέπτες. Προς την κατεύθυνση αυτή και παρά τη δύσκολη συγκυρία και τον προβληματισμό που υφίσταται για τη φετινή τουριστική περίοδο έγκαιρα ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε να δρομολογούμε όλες τις απαιτούμενες παρεμβάσεις, για να είναι έτοιμες οι παραλίες μας, να υποδεχθούν τους επισκέπτες» επισημαίνει σχετικά σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.