Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΒΙΝΤΕΟ: «Ο κακός μας ο καιρός συνεχίζει και αυτό το Σαββατοκύριακο» - Πρόγνωση καιρού από τον μετεωρολόγο Γιάννη Σταματάκη

Οι κακές προθέσεις του καιρού για την Πιερία, αλλά και την Ελλάδα γενικότερα συνεχίζουν, απ’ ότι μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε ο μετεωρολόγος και διαχειριστής του forecastweather.gr κ. Γιάννης Σταματάκης.

O κ. Σταματάκης στην σημερινή του πρόγνωση, μας είπε πως η κακοκαιρία στην Πιερία ξεκινάει από απόψε το βράδυ με έντονες βροχοπτώσεις στα πεδινά, ενώ τα χιόνια στα ορεινά θα συνεχίσουν.


Τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε ολόκληρη την Ελλάδα, και αναμένεται νέα έκδοση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εντός των επόμενων ωρών.

Ακούστε ολόκληρη την πρόγνωση του κ. Σταματάκη τόσο για την Πιερία, όσο και για την υπόλοιπη Ελλάδα:

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.