Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Καταγράφηκαν, συντηρούνται και θα αξιοποιηθούν μηχανήματα, υλικά και εξοπλισμός που βρέθηκαν σε κακή κατάσταση στο Συνεδριακό Κέντρο

Εργασίες καθαριότητας και συντήρησης των εγκαταστάσεων του Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης, εν όψει και της φιλοξενίας του Πανελληνίου Οδοντιατρικού Συνεδρίου*, στις 4,5 και 6 Σεπτεμβρίου είναι σε εξέλιξη από τον Δήμο Κατερίνης. 

Η αρχή έγινε από τον ισόγειο χώρο, όπου κατά το παρελθόν στεγάστηκε το «ΕΚΑΒΗ ΠΑΛΛΑΣ». Ήδη  τα συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας, καθώς και της υπηρεσίας καθαριότητας, υπό την επίβλεψη των αρμοδίων αντιδημάρχων, Γιάννη Συμεωνίδη και Γιώργου Κυριακίδη αντίστοιχα, έπιασαν δουλειά, με έμφαση στον καθαρισμό, τον έλεγχο και την αποθήκευση υλικού, μηχανημάτων κ.α. εξοπλισμού.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησαν μηχανικοί του δήμου, εντόπισαν δεκάδες μικρές ή και μεγαλύτερες κακοτεχνίες στο χώρο,  ο οποίος επί σειρά ετών γνώρισε την εγκατάλειψη. Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησαν και συνεχίζονται εργασίες αποκατάστασης και ριζικής αναδιαμόρφωσής του. Τοίχοι από γυψοσανίδες έτοιμοι να καταρρεύσουν, επικίνδυνες ψευδοροφές, ανεπαρκή μέτρα ασφαλείας και πυρασφάλειας.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι, βρέθηκαν πεταγμένα (ακόμη και στις τουαλέτες οι οποίες καθαρίστηκαν) υψηλού κόστους ιατρικά μηχανήματα (;), δεκάδες κλειστά κουτιά με μηχανήματα για παιχνίδια (π.χ. καπνούς κ.α.),  καθώς και εκατοντάδες με τα αντίστοιχα υγρά. Μια χαώδης αποθήκη ηλεκτρολογικού υλικού, μηχανημάτων εικόνας και ήχου, με πεταμένα υλικά.

*Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί ύστερα από πολύμηνες προσπάθειες του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κατερίνης και του προέδρου του Δ.Σ., δημοτικού συμβούλου - προέδρου της ΔΗΔΕΔΗΚ Σταύρου Χριστοφορίδη, με την συμμετοχή 400 και πλέον συνέδρων από όλη τη χώρα.

 
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.