Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δύο λόγοι για να μην πετάξετε το κατακάθι του καφέ

Και αφού ήπιατε τον καφέ σας, βάζετε το φλιτζάνι στο νεροχύτη για πλύσιμο. Όμως, έχετε σκεφτεί πως το κατακάθι του καφέ μπορεί να σας φανεί χρήσιμο σε διάφορες δουλειές του σπιτιού ή σε έξυπνες λύσεις.

Όσο παράξενο και αν σας φαίνεται, το κατακάθι του καφέ έχει διάφορες απίθανες χρήσεις. Εμείς παρακάτω σας έχουμε δύο που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Τοποθετήστε το στα φυτά σας.  Ο καφές έχει τόσα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν αποτελεσματικά στην ανάπτυξή τους.

Αν έχετε μυρμήγκια στο σπίτι, δεν έχετε παρά να αφήσετε το κατακάθι να ξεραθεί και μετά να το τοποθετήσετε στα σημεία που βγαίνουν. Ωστόσο, εδώ το κατακάθι δεν θα πρέπει να είναι από γλυκό γιατί η ζάχαρη δεν θα έχει αποτέλεσμα. Αντίθετα, ο σκέτος καφές και αυτή η πικρή γεύση του, θα κρατήσει τα μυρμήγκια μακριά.


Πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.