Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δεν σταματάει τίποτα την Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης - Τις υπηρεσίες της τεχνολογίας χρησιμοποιεί για να κρατιέται σε φόρμα (βίντεο)

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η τεχνολογία τελικά δίνει πρακτικές λύσεις. Αυτές χρησιμοποίησε και η Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης εχθές το βράδυ, προκειμένου να υνεχίσει τις πρόβες της ώστε να είναι "σε φόρμα" όταν και όποτε ολοκληρωθεί η καραντίνα στην οποία βρίσκεται ολόκληρη η χώρα απο τις αρχές του Μαρτίου.

Μετά την ακύρωση ΟΛΩΝ των προγραμματισμένων εκδηλώσεων που είχαν λόγω των έκτακτων μέτρων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για την προστασία του γενικού πληθυσμού και των ευπαθών ομάδων από τον κορωνοϊό, φαίνεται πως ο μαέστρος κ. Παναγιώτης Λιμπανοβνός αποφάσισε να ξεκινήσει διαδικτυακές πρόβες, μια και η τεχνολογία του το επιτρέπει, δίνοντας παράλληλα μια διαφορετική νότα (ή πολλές μουσικές νότες) και αρκετό χιούμορ στην καθημερινότητά μας.

Δείτε το βίντεο της πρόβας που ανάρτησαν εχθές στην επίσημη σελίδα του στο facebookQΣχόλιο Kapa News: Συγχαρητήρια παιδιά! Βάλατε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μας. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε. Σας ευχαριστούμε.-


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.