HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δεν σταματάει τίποτα την Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης - Τις υπηρεσίες της τεχνολογίας χρησιμοποιεί για να κρατιέται σε φόρμα (βίντεο)

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η τεχνολογία τελικά δίνει πρακτικές λύσεις. Αυτές χρησιμοποίησε και η Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης εχθές το βράδυ, προκειμένου να υνεχίσει τις πρόβες της ώστε να είναι "σε φόρμα" όταν και όποτε ολοκληρωθεί η καραντίνα στην οποία βρίσκεται ολόκληρη η χώρα απο τις αρχές του Μαρτίου.

Μετά την ακύρωση ΟΛΩΝ των προγραμματισμένων εκδηλώσεων που είχαν λόγω των έκτακτων μέτρων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για την προστασία του γενικού πληθυσμού και των ευπαθών ομάδων από τον κορωνοϊό, φαίνεται πως ο μαέστρος κ. Παναγιώτης Λιμπανοβνός αποφάσισε να ξεκινήσει διαδικτυακές πρόβες, μια και η τεχνολογία του το επιτρέπει, δίνοντας παράλληλα μια διαφορετική νότα (ή πολλές μουσικές νότες) και αρκετό χιούμορ στην καθημερινότητά μας.

Δείτε το βίντεο της πρόβας που ανάρτησαν εχθές στην επίσημη σελίδα του στο facebookQ



Σχόλιο Kapa News: Συγχαρητήρια παιδιά! Βάλατε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μας. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε. Σας ευχαριστούμε.-


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια