Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μήνυμα του Βουλευτή Φώντα Μπαραλιάκου για το Άγιο Πάσχα

Η Ανάσταση του Κυρίου -το αιώνιο Σύμβολο της Χριστιανοσύνης -και η κορύφωση του Θείου Δράματος έρχεται να μας υπενθυμίσει για ακόμη μία φορά την πνευματική σχέση του ανθρώπου με τον Θεό.

Το λυτρωτικό μήνυμα της Θυσίας του Θεανθρώπου και το ανέσπερο Φως της Αναστάσεως αποτελούν πηγή έμπνευσης που δίνει νόημα στη ζωή μας και μας βοηθά να αντλούμε συνεχώς δύναμη για να προχωρούμε μπροστά.

Τούτο αποκτά ιδιαίτερη σημασία, στις δύσκολες μέρες της ζοφερής πραγματικότητας που βιώνουμε σήμερα λόγω της κορυφαίας υγειονομικής πρόκλησης του Κορονοϊού.
Το θριαμβικό όμως μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού φανερώνει πως κάθε αγώνας και κάθε μάχη είναι εξαρχής χαμένη αν δεν έχουμε εσωτερικεύσει ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.

Με την Ανάσταση του, ο Κύριος μας νίκησε το σκότος απελευθερώνοντας τον άνθρωπο από τα δεσμά της αγωνίας του θανάτου.

Ας μας δώσει την έμπνευση για να ξεπεράσουμε την πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε, με όπλα μας την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη. Η αγωνία και η προσμονή όλων μας ας γίνει ευχή και ας μετασχηματιστεί σε δημιουργική, ατομική και συλλογική προσπάθεια για τη διέξοδο από το σύγχρονο Γολγοθά.

Η Ανάσταση του Κυρίου να γεμίσει τις ψυχές μας με πίστη και αποφασιστικότητα.

Φέτος ο τρόπος που θα βιώσουμε τα Πάθη και την Ανάσταση μπορεί να άλλαξε, αλλά η πίστη και οι αξίες μας παραμένουν σταθερές.

Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία.
Χρόνια πολλά με υγεία, χαρά, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Φώντας Μπαραλιάκος
Βουλευτής Πιερίας 

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.