HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μήνυμα του Βουλευτή Φώντα Μπαραλιάκου για το Άγιο Πάσχα

Η Ανάσταση του Κυρίου -το αιώνιο Σύμβολο της Χριστιανοσύνης -και η κορύφωση του Θείου Δράματος έρχεται να μας υπενθυμίσει για ακόμη μία φορά την πνευματική σχέση του ανθρώπου με τον Θεό.

Το λυτρωτικό μήνυμα της Θυσίας του Θεανθρώπου και το ανέσπερο Φως της Αναστάσεως αποτελούν πηγή έμπνευσης που δίνει νόημα στη ζωή μας και μας βοηθά να αντλούμε συνεχώς δύναμη για να προχωρούμε μπροστά.

Τούτο αποκτά ιδιαίτερη σημασία, στις δύσκολες μέρες της ζοφερής πραγματικότητας που βιώνουμε σήμερα λόγω της κορυφαίας υγειονομικής πρόκλησης του Κορονοϊού.
Το θριαμβικό όμως μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού φανερώνει πως κάθε αγώνας και κάθε μάχη είναι εξαρχής χαμένη αν δεν έχουμε εσωτερικεύσει ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.

Με την Ανάσταση του, ο Κύριος μας νίκησε το σκότος απελευθερώνοντας τον άνθρωπο από τα δεσμά της αγωνίας του θανάτου.

Ας μας δώσει την έμπνευση για να ξεπεράσουμε την πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε, με όπλα μας την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη. Η αγωνία και η προσμονή όλων μας ας γίνει ευχή και ας μετασχηματιστεί σε δημιουργική, ατομική και συλλογική προσπάθεια για τη διέξοδο από το σύγχρονο Γολγοθά.

Η Ανάσταση του Κυρίου να γεμίσει τις ψυχές μας με πίστη και αποφασιστικότητα.

Φέτος ο τρόπος που θα βιώσουμε τα Πάθη και την Ανάσταση μπορεί να άλλαξε, αλλά η πίστη και οι αξίες μας παραμένουν σταθερές.

Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία.
Χρόνια πολλά με υγεία, χαρά, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Φώντας Μπαραλιάκος
Βουλευτής Πιερίας 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια