Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πασχαλινές ευχές από τη Δημοτική Παράταξη Κατερίνης «Πολίτες σε Δράση»

Πασχαλινές ευχές από τη Δημοτική Παράταξη Κατερίνης «Πολίτες σε Δράση»

Αυτές τις Άγιες Μέρες η σκέψη μας στρέφεται στο μήνυμα της Ανάστασης, στο μήνυμα της αγάπης, της προσφοράς της ελπίδας και της αλληλεγγύης.

Στην πρωτοφανή δοκιμασία που πλήττει όλη την ανθρωπότητα, το χριστιανικό μήνυμα για προσήλωση στις ηθικές και κοινωνικές αξίες και αρχές, παραμένει το ίδιο ισχυρό και διαχρονικό.

Ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας με Πίστη, για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα.

Αυτό το Πάσχα μένουμε σπίτια μας, βγαίνουμε νικητές.
Καλό Πάσχα!
Καλή Ανάσταση!

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνης
Πολίτες σε Δράση


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.