Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, συνεχίζοντας τη μακροχρόνια παράδοση προσφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας, βρέθηκε για μια ακόμη φορά, δίπλα σε αδύναμες κοινωνικά ομάδες.

Εθελοντές του τμήματος Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, ενόψει της εορτής του Πάσχα, προετοίμασαν και διέθεσαν 40 Δέματα Αγάπης, με είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που δυσκολεύονται  να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές βιοτικές τους ανάγκες. 

Τηρώντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα υγιεινής και ασφαλείας που προτείνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19, οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ., επανέλαβαν την καθιερωμένη δράση τους, που φέτος πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες  συνθήκες, με στόχο η ελάχιστη συνεισφορά τους να αποτελέσει στήριξη στον αγώνα για την επιβίωση που δίνουν οι οικονομικά  αδύναμοι συμπολίτες  μας υπό τις συνθήκες της πανδημίας.

Στην παραπάνω  δράση του Παραρτήματος Κατερίνης του ΕΕΣ, συνέδραμαν με τις χορηγίες τους επιχειρηματίες του νομού Πιερίας, που είναι πάντα παρόντες σε κάθε κάλεσμα προσφοράς στις ανάγκες μελών της τοπικής κοινωνίας. 

Οι εθελοντές Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, εύχονται σε όλους Καλό και Ευλογημένο Πάσχα, το οποίο φέτος πρέπει να το γιορτάσουμε ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.