Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ευχαριστήριο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας «Όλυμπος»

Οι Διασώστες στο Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας γίναμε για ακόμη μια φορά αποδέκτες δωρεάς υγειονομικού υλικού(μέσα ατομικής προστασίας, αναλώσιμα, υλικοτεχνικό εξοπλισμό), από την κ. Ζαβρίδου Ειρήνη εκπρόσωπο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε..

      Πάντα δίπλα μας κάνουν πράξη το σύνθημα τους «Κρατούμε ασφαλείς Και αυτούς που μας κρατούν υγιείς». Είναι σημαντικό τις δύσκολες αυτές στιγμές να έχουμε δίπλα μας συμπαραστάτες στον καθημερινό άνισο αγώνα με την πανδημία που αντιμετωπίζουμε. Ελπίζουμε ότι το κέρδος από την υγειονομική κρίση που μαστίζει τον κόσμο αυτές τις μέρες είναι η ανθρωπιά που αναδεικνύετε με κάθε ευκαιρία από μεμονωμένους συμπολίτες, φορείς, συλλόγους ή από εταιρίες όπως η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

     «Την Άνοιξη αν δεν τη βρεις την φτιάχνεις» γράφει ο Ελύτης, και η πρώτη ύλη για να την φτιάξεις είναι η προσφορά και η αλληλεγγύη,
 σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά

                                                                    για το Δ.Σ.:
          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    Ποικιλίδης Ιωάννης                                                                    Βάιος Βασίλειος


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.