Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Διαρκείς απολυμάνσεις στο Δήμο Κατερίνης

Με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς  καθημερινά και συστηματικά στο Δήμο Κατερίνης, το πρόγραμμα απολύμανσης κτιρίων, οδών, κοινόχρηστων χώρων κ.α.

Προς την κατεύθυνση αυτή, σήμερα από νωρίς το πρωί, με τον συντονισμό του αντιδημάρχου Καθαριότητας Γιώργου Κυριακίδη έγινε πλύση και απολύμανση όλων των οχημάτων του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», ενώ ειδικά διαμορφωμένα υδροφόρα οχήματα  προχώρησαν σε απολύμανση κεντρικών κ.α. οδικών αρτηριών (κέντρο πόλης, Σταθμός, Χηράδικα, Βατάν, Μυλαύλακος, 19ης Μαΐου κ.α.), πλατειών, καθώς και στους εξωτερικούς χώρους των ΚΤΕΛ, του ΟΣΕ, του ΙΚΑ, του ΤΕΙ κ.ο.κ.


Επιπλέον απολυμάνθηκαν δρόμοι στον Κορινό, την Καλλιθέα, την Περίσταση, την Παραλία και την Ολυμπιακή Ακτή.Το πρόγραμμα απολυμάνσεων υλοποιείται  στην πόλη και σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοιού, για τη διασφάλιση
της υγείας δημοτών και εργαζομένων.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.