Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού αναγνωρίζει και ευχαριστεί την Π. Ε. Πιερίας και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Σοφία Μαυρίδου για την…

Μ’ ένα λακωνικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στοfacebook ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ Ανέστης Μανώλας, ευχαρίστησε εχθές υπηρεσιακά, αλλά και προσωπικά την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου για την συνδρομή της στην προσπάθεια τους ν’ αναμορφώσουν τον δήμο του.

Συγκεκριμένα ο κ. Μανώλας αναφερόταν στον καθαρισμό του ρέματος «Μαδούρι» στο Αιγίνιο.

Την παραπάνω ανάρτηση μάλιστα, την συνόδεψε μ’ έντεκα σχετικές φωτογραφίες, προφανώς για του λόγου του το αληθές.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του κ. Μανώλα:
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.