Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Άνδρας βγήκε στο δρόμο και χόρεψε το πιο "τρελό" ζεϊμπέκικο - Αποθεώθηκε από την... γειτονιά του (βίντεο)

Ένας άνδρας, από την Κατερίνη, βρήκε στο δρόμο και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο ίδιος αποθεώθηκε από τους γείτονές του, οι οποίοι του πετούσαν... χαρτοπετσέτες.

Μετά το βαρύ ζεϊμπέκικο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού που σας παρουσιάσαμε, "ανακαλύψαμε" ένα διαφορετικό ζεϊμπέκικο, που σίγουρα θα αφήσει εποχή, καθώς ο άνδρας της φωτογραφίας το χόρεψε εν μέσω... πανδημίας.

Συγκεκριμένα, ένας πολίτης στην Κατερίνη είπε να... το ρίξει έξω, λίγες ώρες πριν εφαρμοστούν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Τι έκανε; Βγήκε στο δρόμο και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο μόνος του. Ο κόσμος από τα γύρω σπίτια τον αντιλήφθηκε και σε λίγα λεπτά ο δρόμος γέμισε χαρτοπετσέτες εν μέσω αποθέωσης, σε μία ξεχωριστή στιγμή.

Δείτε το βίντεο:
Πηγή


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.