Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας: σε επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων που καταγράφονται στην Πιερία, λόγω του έκτακτου καιρικού φαινομένου που επικρατεί.


ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ:
#Είμαστε ΟΛΟΙ μαζί - # αλλά ΔΕΝ είμαστε κοντά μεταξύ μας
#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - #ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ


Με εντολή της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου, η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας επιχειρεί στο οδικό δίκτυο ευθύνης της με όλο το διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό αλλά και μηχανολογικό εξοπλισμό για την εξασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς κίνησης των οχημάτων στο οδικό δίκτυο ευθύνης της.

Μηχανήματα αποχιονισμού βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πεδίο, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη προσπέλαση:
(α) στην Εθνική Οδό Κατερίνης – Αγίου Δημητρίου – Όρια Νομού – Ελασσόνας,

(β) στην επαρχιακή οδό Κατερίνης – Ρητίνης – Ελατοχωρίου – Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου – Όρια Νομού,

(γ) καθώς και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού (άξονα Κατερίνη – Ρυάκια – Καστανιά – Κολινδρός).

Επίσης, αυτοψία και παρέμβαση για την ασφαλή κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων, έγινε και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Δίου – Ολύμπου λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, με την αποκατάσταση διαβρωμένων τμημάτων ασφαλτικού (όπως για παράδειγμα λακκούβες και σκασίματα στους δρόμους που μετατρέπονται σε κρατήρες με διογκώσεις της ασφάλτου).

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ:
Το μόνο που δεν σταματάει στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας είναι η διοίκηση, η εγρήγορση – επιφυλακή αλλά και η επιχειρησιακή ετοιμότητα των υπηρεσιών και του ανθρώπινου δυναμικού για να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε έκτακτο φαινόμενο που πλήττει το Νομό.


Όλοι οι κινούμενοι στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, θα πρέπει να οδηγούν με προσοχή, να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να διατηρούν ασφαλείς αποστάσεις με τα προπορευόμενα οχήματα.

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας
της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας
συμβουλεύει τους κατοίκους της Πιερίας
να καλούν τον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό «112»
για όλες τις περιπτώσεις Έκτακτης Ανάγκης.
Ωστόσο, σε ισχύ βρίσκονται και οι άλλοι τριψήφιοι αριθμοί, όπως το «100» για την Ελληνική Αστυνομία,
το «199» για την Πυροσβεστική Υπηρεσία και
το «166» για το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ)

Κάθε νεώτερο για τον καιρό, μπορείτε να συμβουλεύεστε το επίσημο site της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας [www.emy.gr].Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.