Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η «κατάρα» των Κένεντι: Τέλος στις έρευνες εντοπισμού της Μέιβ Κένεντι και του γιου της (Βίντεο)

Την αναστολή των ερευνών αποφάσισε η ακτοφυλακή του Μέριλαντ, 26 ώρες μετά την δήλωση εξαφάνισης της Μέιβ Κένεντι Μακκίν, εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι, και του μικρού της γιου Γκιντεόν, οι οποίοι αγνοούνται από την Πέμπτη μετά από μια διαδρομή τους με κανό.

Οι εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό των δύο μελών της οικογένειας Κένεντι απέβησαν άκαρπες με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για μία ακόμη τραγωδία στην πιο διάσημη πολιτική δυναστεία στις ΗΠΑ.

Η 40χρονη Μέιβ και ο 8χρονος Γκιντεόν, δεν επέστρεψαν την Πέμπτη από ένα ταξίδι τους στο Τσέζαπικ Μπέι, δήλωσε ο ο κυβερνήτης του Μέριλαντ, Λάρι Χόγκαν.

«Ήταν μια δύσκολη υπόθεση και ακόμη πιο δύσκολη η λήψη απόφασης για την αναστολή της αναζήτησης», δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής του Μέριλαντ Μάθιου Φάιν, αργά το βράδυ της Παρασκευής.

«Τα πληρώματα και οι συνεργάτες μας έκαναν ό, τι μπορούσαν για να τα βρουν. Έχουμε ενημερώσει την οικογένεια για κάθε βήμα κατά τη διάρκεια της αναζήτησης και οι σκέψεις μας είναι μαζί τους».
ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.