HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νέοι κανόνες στα δοκιμαστήρια: Θα δοκιμάζουμε παντελόνια, αλλά όχι...μπλούζες!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα κανονικότητα έχει αρχίσει, καθώς από τη Δευτέρα σταδιακά χαλαρώνουν τα περιοριστικά μέτρα. Όμως πολλά είναι τα ερωτήματα σε ό,τι αφορά τα "πρέπει" και τα "μη" της επόμενης ημέρας.

Δεν είναι μόνο τα κομμωτήρια, για τα οποία οι ειδικοί επισημαίνουν τον κίνδυνο που ενέχει το πιστολάκι, καθώς αλλαγές θα υπάρξουν και στο...shopping.

Σε ό,τι αφορά τα καταστήματα ένδυσης, αρχικά ακούστηκε ότι κάθε φορά που ένας υποψήφιος πελάτης θα δοκιμάζει το ρούχο της επιλογής του, μια πωλήτρια έξω από το δοκιμαστήριο, επιφορτισμένη ειδικά με αυτόν τον σκοπό, θα παραλαμβάνει το ρούχο και θα το σιδερώνει επί τόπου πριν το δοκιμάσει ο επόμενος.

Η ιδέα μάλλον εγκαταλείφθηκε, λόγω της προφανούς δυσκολίας στην εφαρμογή της και πλέον οι ειδικοί συστήνουν "μερική δοκιμή" των υπό αγορά ρούχων.

Σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους, από τη Δευτέρα θα μπορούμε να δοκιμάζουμε παντελόνια και φούστες - με μέτρο - όχι όμως μπλούζες, πουκάμισα ή οτιδήποτε άλλο περνά από το κεφάλι μας για να φορεθεί.

Κατά την επιστροφή στο σπίτι καθίσταται υποχρεωτικό το πλύσιμο των ρούχων, αλλά και το μπάνιο όσων επισκέφθηκαν το κατάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι στα καταστήματα ένδυσης, όπως και σε κάθε άλλο κατάστημα, οι πελάτες θα εισέρχονται αναμένοντας σε ουρά καθώς θα επιτρέπονται συνολικά τέσσερα άτομα στις μικρές επιχειρήσεις και ένα ανά δέκα τ.μ. σε μεγαλύτερες.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια