HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας στο έργο «Στοιχειώδης συντήρηση στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του άξονα ΠΑΘΕ εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»

Τις παρεμβάσεις, που εντάσσονται στο έργο: «Στοιχειώδης συντήρηση στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του άξονα ΠΑΘΕ εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», προϋπολογισμού μελέτης 2.000.000, ευρώ, επίβλεψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, μαζί με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

Οι  παρεμβάσεις, που βρίσκονται στην τελική ευθεία, αφορούν διαγραμμίσεις του οδοστρώματος με  αναδιαγράμμιση της αξονικής γραμμής αλλά και των οριογραμμών του οδοστρώματος,κατά τμήματα σε μήκος 45 χλμ, στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ-αρμοδιότητας της Π.Ε.Πιερίας- από  Κατερίνη  προς  Λεπτοκαρυά.

Το ποσό, που έχει εγκριθεί για την  εκτέλεση εργασιών, στο παράπλευρο δίκτυο της Π.Ε.Πιερίας, ( Ανατολικός & Δυτικός κλάδος ) , ανέρχεται σε  1.200.000€ .
                   


Τέλος, οι εργασίες που υπολείπονται για την ολοκλήρωση  του έργου,αφορούν,τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης σε τεχνικά έργα και σε κάθετες οδούς καθώς και αντικατάσταση και τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Η πανδημία συνεχίζεται αλλά στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, το έργο συνεχίζεται, και ετοιμαζόμαστε για την τουριστική περίοδο. Ευχαριστώ τους υπηρεσιακούς παράγοντες που επιδεικνύουν τόση προσοχή , ενδιαφέρον και συνεργασία στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η διοίκηση!»



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια