Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας στο έργο «Στοιχειώδης συντήρηση στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του άξονα ΠΑΘΕ εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»

Τις παρεμβάσεις, που εντάσσονται στο έργο: «Στοιχειώδης συντήρηση στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του άξονα ΠΑΘΕ εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», προϋπολογισμού μελέτης 2.000.000, ευρώ, επίβλεψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, μαζί με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

Οι  παρεμβάσεις, που βρίσκονται στην τελική ευθεία, αφορούν διαγραμμίσεις του οδοστρώματος με  αναδιαγράμμιση της αξονικής γραμμής αλλά και των οριογραμμών του οδοστρώματος,κατά τμήματα σε μήκος 45 χλμ, στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ-αρμοδιότητας της Π.Ε.Πιερίας- από  Κατερίνη  προς  Λεπτοκαρυά.

Το ποσό, που έχει εγκριθεί για την  εκτέλεση εργασιών, στο παράπλευρο δίκτυο της Π.Ε.Πιερίας, ( Ανατολικός & Δυτικός κλάδος ) , ανέρχεται σε  1.200.000€ .
                   


Τέλος, οι εργασίες που υπολείπονται για την ολοκλήρωση  του έργου,αφορούν,τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης σε τεχνικά έργα και σε κάθετες οδούς καθώς και αντικατάσταση και τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Η πανδημία συνεχίζεται αλλά στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, το έργο συνεχίζεται, και ετοιμαζόμαστε για την τουριστική περίοδο. Ευχαριστώ τους υπηρεσιακούς παράγοντες που επιδεικνύουν τόση προσοχή , ενδιαφέρον και συνεργασία στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η διοίκηση!»Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.